Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

23 zaručených tipů pro úspěšné hubnutí !

Chceš zhubnout, trvale a efektivně? Pak jsi na správném webu a čteš ten nejlepší blog na hubnutí ! Kdo by to neznal: "chci zhubnout, léto je tady a pořád to není ono " :-((

Nevěs hlavu, jsme holky jako Ty, řešíme stejné „problémy“. Nedalo nám to, daly jsme hlavy dohromady a koukej, jaké skvělé tipy jsme vybraly !

 

  1. Pij dostatek vody

Vybírej neperlivou vodu, bublinky tě zbytečně „nafouknou“ a to nechceme :-). Dej si skleničku vody před každým jídlem, pohlídáš si tak dostatek tekutin a zároveň naplníš žaludek 0 kcal. :-)

 

  1. Malý talíř

Jíst po menších porcích je známá věc, ale víme, jak ošálit i oči. Jídlo si dávej na menší talíř, opticky bude vypadat plný a ty budeš mít pocit, že jsi toho snědla daleko více.

 

  1. Dej si na čas

Na každé jídlo by sis měla nechat alespoň 15 minut, je dokázané, že tenhle čas žaludku stačí, aby si myslel, že je plný.

 

  1. Hledej pohyb všude

Vyšlápni schody místo výtahu, projdi se se psem delší trasou, vystup o zastávku dřív a dojdi to domů, možností je spousta. Uvidíš sama, kolik spálených kalorií jde přes den najít téměř zadarmo. Když to navíc podpoříš SkinnyGirls L-CARNITINEM, půjde to úplně samo.

 

  1. Spánek a regenerace

Dopřej si plnohodnotný spánek,  a to alespoň 7-8 hodin. Je prokázané, že když jsi nevyspalá, máš špatnou náladu, větší chuť k jídlu a tréninku, tomu se vyhneš obloukem. Pokud tě bolí svalíky z tréninku, dopřej si regeneraci v podobě SkinnyGirls BCAA. Dobře pomáhá také teplá a studená nebo chladivá mast :-)

 

  1. Snídaně – ZÁKLAD DNE

ANO, tohle nám do hlav vtloukaly již naše babičky, a měly pravdu.Podle odborníků se dobře hubne, když se polovina denní dávky kalorií sní ráno. Tudíž se neboj pořádně se nasnídat.

 

  1. Poloviční večeře

Zkus si vyměnit přílohu za zeleninu, nebo alespoň její část, divila by ses, kolik kcal může mít porce přílohy.

 

  1. Zelenina a ovoce

Zeleninu si dopřej ke každému slanému jídlu, ovoce ke snídani a svačině. Víš, že jablka jsou tvůj nejlepší kamarád? :-) Díky vláknině a pektinu, který obsahují, zahánějí chutě a navozují pocit sytosti.

 

  1. Alkohol

Alkohol obsahuje velké množství cukru. Ten zvedá hladinu cukru v krvi a my následně potřebujeme k alkoholu něco zakusovat. Proto doporučujeme sáhnout po sklence suchého vína a dostatečně dopíjet vodou. V letních měsících může být super společník i vinný střik.

 

  1. Pečivo

Pro správné hubnutí je důležité vyměnit bílé pečivo za celozrnné. Celozrnné pečivo je pro nás daleko výživnější a hodnotnější, má nižší glykemický index, který ovlivňuje hladinu cukru v krvi. To jednoduše znamená, že budeme déle sytí.

 

  1. Sůl vs koření

Sůl minimalizuj, zadržuje vodu v těle a také nadýmá. U koření je třeba být gurmánka, vybírej si čerstvé bylinky nebo jednodruhové koření. V připravených směsích bývá často již dost soli přidáno, a tím pádem ztrácíme kontrolu nad množstvím.

 

  1. Cukr - skrytý nepřítel

Že je cukr v bonbónech, to ví asi každý, ale pozor, je i v potravinách, ve kterých bychom ho nečekaly. Podle výzkumu dospělý člověk sní až 22 lžiček cukru denně, aniž by o tom věděl. Kde ho tedy například najdeme? Kečup, koření, ochucovací omáčky, dresinky nebo i ve slaném pečivu. Je tedy nutné číst a číst a znova číst etikety.

 

  1. Vlčí hlad

Každá z nás to zažila, celý den na nohou, žádný čas na jídlo. Přijdeme domů a teď to začne, nevíme co dřív, slané, sladké, opět slané. Čím je tohle způsobeno? Hladověním přes den. Bohužel je opět prokázáno, že co sníme večer, to se „uloží“ . Tělo nemá čas spálit přijaté kalorie, proto je zde důležité klást důraz na bílkovinu a málo sacharidu – raději tu zeleninku :-)

 

  1. Tuky

Naše tělo potřebuje i tuky, ale tady opravdu dobře vybírej. Dopřej si raději hrst oříšků nebo kvalitní olej na salát. Vrátí se ti to, :-)  sáhnout můžeš i po kvalitním SkinnyGirls arašídovém máslu FAME

 

  1. Zbytky na talíři – pryč s tím

Pokud patříš k těm, kdo nedojídají, urychleně pryč se zbytky. Pokud před tebou budou ležet, věř, že dřív nebo později je dojíš, :-) a to je přeci zbytečné....

 

  1. Namotivuj kamarádku

Ve dvou se to lépe táhne, zkus se domluvit s kamarádkou. Každý týden-měsíc si řekněte výsledky. Buďte si oporou, když se jedné nechce, vždy tě ta druhá nakopne :-) Sparinga můžeš najít i v mamince, sestře, může to být kdokoliv, kdo je stejně zapálený jako ty :-)

 

  1. Cvičení si plánuj

Náš tip je: Udělej si plán, ne moc náročný. Vždy můžeš postupně přidávat. Cílem je, abys byla sama sobě trenérem. Jednoduše si vytiskni tabulku, kde budou dny v daném měsíci, a vždy když cvičíš, udělej si smajlíka, během pár dnů uvidíš, zda jsi poctivá a cvičíš pravidelně. Cvičit můžeš z pohodlí domova třeba s našimi videi. SkinnyGirls VIDEA

 

  1. 12 hodinový půst

Aby tvůj žaludek získal ty správné trávicí návyky, je potřeba, aby byl přibližně 12 hodin prázdný. Během spánku to nemusí být problém. Proto, pokud vstáváš každý den v 6:00, měla bys přestat jíst už v 18:00 večer.

 

  1. Hlad nebo žízeň?

Někdy je tohle těžké rozlišit, proto než sáhneš po tyčince nebo čokoládě, zkus se napít, brzy zjistíš, zda máš opravdu hlad nebo to byla jen převlečená žízeň.

 

  1. Láhev na vodu

Tohle je opravdu skvělý parťák na cesty. Když jsme doma, pitný režim se hlídá snadno, ale mimo domov je to těžké, proto si vyber svou oblíbenou lahev a měj ji vždy u sebe. Víš, že máme v nabídce hned několik variant? Jukni, která z naší kolekce SkinnyGirls je pro tebe ta pravá.

 

  1. BUZER“ lístky všude

Papírovým lístkům nejspíš již odzvonilo, ale máme tolik vymožeností, pokud stále zapomínáš na svůj režim, nastav si upozornění v telefonu nebo počítači. Ať už to bude „napij se“, „projdi se“, brzo se z těchto upozornění stanou tvé nové návyky.

 

  1. Čokoláda

Je mám jasné, že tohle tu musí zaznít. To slovo vymyslel někdo, kdo nás chtěl v dietě naštvat, :-) ale ne, opak je pravdou. Nejdeme si protiřečit, ale opravdu si dej klidně denně kousek kvalitní čokolády ke snídani nebo dopolední svačince. Předejdeš tomu, že večer sníš celou :-))

 

  1. Hlava

Záměrně jsme tenhle poslední bod daly na závěr. Vše začíná a konči v hlavě. Proto na sebe NIKDY neměj velké nároky, nechtěj zhubnout 3 kg za měsíc. Nech to na svém těle, raději se měř, než važ, vyfoť se před a po. Uvidíš, že váha není vše. V neposlední řadě, pokud šlápneš vedle, pamatuj, že jedno jídlo ti postavu nezničí, stejně tak jako že jeden salát tě nespasí:-))

 

 

Tvoje holky ze SKINNY GIRLS :-)))

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptetak.cz