Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Jak zvládnout novoroční předstevzetí

Ahoj, 01-ikona

a je to tady. Před námi je celý rok 2023, nepopsaný list, který v nás vyvolává hlavně očekávání, trochu pozitivního těšení se na „něco“ hezkého, ale také trochu obav a tlaku na to, co bude a co se od nás očekává. Spadl z nás stres z vánočních svátků (pět dní blázince a vaření + tři hodiny poklidného večera na Štědrý den) a vše se vrací do normálu. Ovšem až moc. Jak to máš ty? My dáváme přednost stabilitě, pravidelnosti a tak. Jenže některé věci nám přináší komplikace. A jedna z nich jsou novoroční předsevzetí. Ptáš se proč? Protože jsou každý rok stejná. Jediný rozdíl je v tom, že s přibývajícím věkem přibývají nová předsevzetí, přičemž ta stará zůstávají.  

Výsledek? Dostáváme sami sebe pod tlak. Ale zpět k předsevzetím. Jedno z těch každoročně se opakujících a s přibývajícím věkem čím dál tím více rezonujících je předsevzetí „po svátcích zhubnu“.

Řekněme si to po pravdě. Slibujeme si to každý rok. Začalo to po porodu a od té doby si každý rok dáváme předsevzetí. Někdy i vícekrát. Jednou po vánocích, podruhé před létem… A už dávno víme, že nefungují reklamy na prášky, slibující „sněz jedno balení a zhubneš za měsíc 20 kg natrvalo a nemusíš se hnout od televize“. Jenže také nemáme dost času a někdy ani chuti na to, abychom každý den daly 5km chůze či běhu a k tomu pár prostných :-).

Takže co s tím?

Holky, přeci nedopadneme jako každý rok. Nejíst celý měsíc, zhubnout 5 kg, vítězoslavně zahulákat „huráá“ a za dva měsíce přibrat ne 5, nýbrž 7 kg. Ne. Tentokrát to zkusíme jinak, bez stresu, bez hysterických výlevů.

Není nic nového, že se budeme muset hýbat. A že trochu ubereme na množství konzumované stravy a hlavně na jejím složení. Zkrátka přidáme na pohybu a ubereme na přísunu špatných cukrů a tuků a nezdravých potravin vůbec. Všímáte si? Píšeme „ubereme“, ne „přestaneme jíst“.

V klidu jez, na co máš chuť. Jinak s tebou bude k nevydržení. Ale na místo pěti knedlíků si dej jenom dva. A na místo čokolády (celé) si smlsni na našich veganských čokoládových tyčinkách. A dej si jenom tři na chuť. Kouzlo je v tom, že před jídlem budeš v průběhu dne mlsat Glukomannan a hodně pít (zapíjet). Spolkneš pár pilulek s obsahem čistého Glukomannanu, zapiješ vydatně vodou a tenhle pomocník ti v žaludku nabobtná, takže nebudeš mít hlad, i když zmenšíš porce a změníš jídelníček. Tím vyřešíme hlad, ale co chutě? Dej si tyčinku naší čokolády a v průběhu dne pij pravidelně Čaj na podporu hubnutí. Jsou to čisté bylinky a kromě toho, že zrychlují metabolizmus a pomáhají spalovat tuky, také potlačují chuť na sladké. Čaj na podporu hubnutí ti pomůže 3x! Snižuje chuť na sladké, zrychluje metabolizmus a pomáhá nabobtnání Glukomannanu :-). A navíc skvěle chutná.

 

jak-zvladnout-novorocni-predsevzeti

 Co víš a tak trochu nechceš slyšet, nebo číst

Začni se hýbat. Musíš vydat více energie, než kolik do těla dostáváš. Zkrátka ty „baterky“ ve formě tuků musíš začít vybíjet. Ale nemusíš se strhat. Díky tomu, že změníš jídelníček co do struktury a množství, díky tomu, že ti tenhle krok usnadní  Glukomannan, Čaj na podporu hubnutí a veganská čokoláda, snížíš přísun a tak výdej můžeš zvyšovat s rozumem. Dělej co tě baví, rychlá chůze s hůlkami, běh na pásu, chůze na pásu, jízda na kole…. Zkrátka dělej co tě baví, ale dělej to pravidelně, když ne každý den, tak alespoň obden. A pokud si nevíš rady, podívej se do našeho rozpisu aktivit v rámci naší lednové hubnoucí výzvy (a klidně se rovnou zapoj:-)) nebo přímo na naše cvičební videa.

S pomocníkem to jde lépe

Vezmi si ještě jednoho pomocníka. Spalovač tuků FIRE. Je opět zcela z přírodních složek, je již roky osvědčený a je to jeden z nejlepších spalovačů na trhu. Nejenom že ti pomáhá spalovat tuky, ale dodává energii ve dnech, kdy se ti nechce běhat, chodit, jezdit, zkrátka když se ti nechce hýbat, nebo se nemůžeš hýbat. A vlastně si zakaž slova „nechce se mi“.

Jedna jednoduchá, ale opravdu dobrá rada na závěr. Zařaď pohybové aktivity do plánů na celý týden se stejnou důležitostí, jako třeba úklid, nebo nákup. Zařaď Glukomannan, Čaj na podporu hubnutí a FIRE do své denní konzumace stejně, jako kávu, snídani, nebo oběd.  Zkrátka udělej z těch věcí návyk.

Udělej to kvůli sobě, ne kvůli předsevzetí. Zkrátka protože se máš ráda (jestli ne, tak se koukej začít mít ráda), buď na sebe hodná, ale přísná. 

Takže, milé dámy, jak zvládnout novoroční předsevzetí?

Přeci s klidem, grácií, bez hysterických změn. Jenom doma oznamte, že na sebe budete potřebovat trochu více času :-). Jo, pokud váš partner také trochu přibral, tak můžete Glukomanan, FIRE i Čaj na podporu hubnutí užívat společně a stejně tak realizovat společně pohybové aktivity. Ono i zde platí beze zbytku, že ve dvou se to lépe táhne!  

 

Tvé Skinny girls01-ikona