Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Jaký spalovač tuků je pro ženy nejlepší?

Ahoj,

jistě nám dáš za pravdu, že holky to mají obzvláště obtížné, pokud jde o spalování tuků. Máme přirozeně vyšší hladinu tělesného tuku (a to i v místech, kde to vážně nepotřebujeme), oproti pánské populaci máme nižší hladinu testosteronu (naštěstí) a svalové hmoty. Když k tomu připočítáme vrozené tělesné dispozice, nedostatek pohybu a ne vždy odpovídající stravu a stravovací návyky, je zaděláno na problém. A korunu tomu všemu pak dá těhotenství (někdy ne jedno), které s naším tělem také udělá své. A pak že to holky mají lehčí než kluci.

Všechny chceme být krásné a štíhlé nebo alespoň plnoštíhlé. A tak mnohé z nás upírají zrak tu a tam s různou intenzitou a velkým očekáváním na prostředky, které nám pomohou s odbouráním přebytečných tuků. Mezi takové patří hlavně spalovače tuků. S tím je spojená také základní otázka: „Jaký spalovač tuků pro ženy je nejlepší?“.

Abychom ze svého těla odstranily přebytečný tuk, musíme sníst méně kalorií, než spálíme a současně musíme budovat svaly fyzickou aktivitou. Už slyším připomínku, že na návštěvu posilovny nebo jiné sportovní aktivity nemá většina holek čas. Hloupost. Dej tomu prioritu a vyčleň si pro sebe čas a místo v ložnici nebo obýváku, kde můžeš cvičit. Najdi si na netu naše cvičební videa na hubnutí a začni cvičit podle nich.

Bez pohybu nezhubneš

Bez pohybu není hubnutí. Žádná zkratka, žádná zázračná bylina nebo pilulka neexistuje. Když ale začneš cvičit, správný doplněk stravy ti může usnadnit dosažení tvého cíle, tj. úbytek nechtěného tělesného tuku. S dobrým doplňkem můžeš rozšířit své přirozené schopnosti spalování tuků, takže můžeš nejen vypadat štíhlejší a zdravější, ale být štíhlejší a zdravější. A tím správným doplňkem jsou právě spalovače tuků. Tak jaké jsou pro nás nejvhodnější?

Určitě je vhodné na začátku zvážit, zda zvolíme spalovače tuků se stimulantem nebo bez něj. Klasickým stimulantem je například kofein. Začněme nejprve doporučením spalovačů tuků bez stimulantu.

Nejnovější trendy ve spalování tuků

Nejnovější trendy, které se odráží i v žebříčcích a hodnoceních v zahraničí, upřednostňují takové spalovače, které obsahují kajenský pepř, glukomannan a zelený čaj. Glukomannan je obsažen prakticky ve  všech nejlépe hodnocených spalovačích tuků pro ženy v Evropě za rok 2020. Pokud tedy tebou vybraný spalovač je založen na těchto základech, jedná se o dobrou volbu. Kajenský pepř se pomalu uvolňuje do organizmu a zvyšuje energetický výdej a odbourávání tuků.

Glukomannan vytváří energeticky nulový žaludeční obsah. Díky tomu dochází k potlačení tvorby ghrelinu, tzv. “hormonu hladu”. Ghrelin je látka odpovědná za tvoji chuť k jídlu. Spojením glukomannanu a kajenského pepře nebo zeleného čaje tedy dostaneš skvělou kombinaci, která ti pomůže zvýšit výdej energie a snížit její příjem. To je základem úspěchu při spalování tuků.

Nejlepší spalovače tuků jsou přírodní doplňky stravy bez stimulantů

Pokud se cvičením začínáš, měj trpělivost a nechtěj vše zvládnout za co nejkratší dobu. Vyhni se tedy spalovačům tuků se stimulanty. Nejlepší volbou pro tebe budou spalovače přírodní bez stimulantů, například Skinny girls přírodní spalovač tuků PURE.

Po čase, až si tvé tělo zvykne na pravidelný pohyb, můžeš mu pomoci tím, že přidáš glukomannan jako samostatný doplněk ke tvému spalovači. Je ale důležité vědět, že jako vše okolo nás (mobil, auto, chlap….), je i glukomannan„dobrý sluha, ale zlý pán“. Neškodí, ale pomáhá, pokud konzumuješ denně 3 – 4g glukomannanu rozdělené do 3 částí a současně jej vždy zapiješ alespoň dvěma sklenicemi vody! To s tou vodou ale platí pro všechny doplňky stravy. Kombinace Skinny girls přírodního spalovače tuků PURE a Skinny girls Glukomannan splňuje při správném dávkování přesně takový poměr, aby pomáhal, ale neškodil.

Nejoblíbenějším stimulantem je kofein

Neboj, už se dostávám k těm stimulantům (ne simulantům, nezaměňuj). Nejoblíbenějším stimulantem je kofein. Ano, je to ta látka, která je obsažena v kávě, kterou máme my, holky, tak rády nejenom ráno. A tak dobře se u ní klábosí. Jenže kofein ve spalovači tuků nefunguje u klábosení, ale u cvičení.

Pokud nejsi vyloženě obézní a cvičíš během dne, nikoli večer, je pro tebe vhodným spalovačem tuků takový, který obsahuje stimulant kofein, například Skinny girls spalovač tuků FIRE. Kofein stimuluje, zrychluje tvůj metabolismus, takže tvoje hýčkané tělo je přirozeně schopné spalovat více tuků. Studie ukazují, že kofein zlepšuje oxidaci tuků u jedinců s normální postavou. To znamená, že lidé, kteří nejsou obézní, mohou s kofeinem dosáhnout přirozené a snadnější ztráty tuku díky tomu, že tělo lépe uvolňuje tuk z buněk. Ale nezapomeň, že není vhodný pro holky, které cvičí večer. Právě proto, že stimuluje organizmus, není vhodným prostředkem k užívání před spaním. A stále platí, že kofein, získaný vypitím kávy ve vybrané kavárně, doplněný čokoládovým dortíkem, po jehož konzumaci odjedeš autem na nákupy, sice plní funkci stimulantu, ale rozhodně nepomáhá spalování tuků, ani když si na závěr dáš příslušnou dávku spalovače tuků.

Držíme ti palce, ať to všechno zvládneš!

Tvoje holky ze SKINNY GIRLS:-))

 

P.S.: Pokud toužíš po změně postavy, doporučujeme ti sledovat naše videa zaměřená na cvičení na hubnutí a tvarování postavy na YouTube kanálu SkinnyGirls. Každý pátek pro tebe budeme mít nové VIDEO :-)

Sleduj nás také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU, kde najdeš další rady a tipy, zkušenosti ostatních holek, ale třeba i aktuální slevové kódy:-))