Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Proč jsou spalovače tuků SKINNY GIRLS tak účinné?

Ahoj,

hodně se ptáte na Skinny girls spalovače tuků pro ženy, zejména na to, proč jsou tak účinné, jak fungují jejich jednotlivé složky apod. Máte spoustu zvídavých otázek a tak se je pokusíme postupně zodpovědět.

Spalovače tuků jsou účinné díky složení a díky tobě!

Tak tedy, proč jsou Skinny girls spalovače tuků tak účinné? Díky svému složení a díky tobě? Hups, jak to? No protože cvičíš a současně dodáváš tělu méně energie, než vydáš. Spalovač tuků je totiž pomocník, ne prostředek. Když cvičíš, jíš zdravě, dodržuješ pitný režim, potom ti spalovač tuků pomáhá. Je to takový posilovač. To znáš z auta. Zkus zatočit volantem, aniž by si nastartovala motor (samozřejmě nesmí být zamčený:-) ). To ti dříve upadnou ruce, než zatočíš. A po nastartování ejhle, jde to jedním prstem. Proč? Protože funguje posilovač. A spalovač tuků je tím posilovačem.

Přírodní spalovače tuků

Tak, tebe jsme již pochválily a teď zpět k nám. Naše spalovače obsahují přírodní látky nejvyšší kvality, žádné syntetické produkty. Jednotlivé komponenty jsou kombinovány tak, aby se doplňovaly jak množstvím, tak především svým složením. A co víc – myslely jsme i na to, že každá z nás používá spalovač tuků jindy (v závislosti na tom, kdy cvičí), stejně jako na to, že každá z nás je trochu jiná (a že o tom víme své, vždyť se neustále srovnáváme mezi sebou:-).

Skinny girls spalovač tuků PURE je čistě přírodní spalovač, jehož základními složkami je glukomannan, kajenský pepř, carnitin a zelený čaj. Spalování tuků zajišťuje kajenský pepř, carnitin, kyselina chlorogenová a zelený čaj.

Tvorbě tuků pak zabraňuje glukomannan a garcínie. Kyselina chlorogenová je součástí spalovačů tuků pro ženy nové generace a jedním z nejnovějších trendů v této oblasti, spolu s glukomannanem. Ve studii z roku 2006 bylo zjištěno, že kyselina chlorogenová snižuje vstřebávání tuků a pozitivně ovlivňuje metabolismus tuku v játrech, čímž významně přispívá ke snížení hladiny tělesného tuku. Kajenský pepř je nazýván „zázračné koření“. Zrychluje metabolizmus a snižuje chuť k jídlu, což pomáhá při spalování tuků.

Carnitin pomáhá využívat tuk jako zdroj energie

Carnitin tvoje tělo produkuje, ale ne v dostatečném množství. Pomáhá přenášet tuk, tedy mastné kyseliny do mitochondrie buněk a teprve potom můžou být využity jako zdroj energie. A skvělé na tom je, že tohle dělá jak při cvičení, tak když regeneruješ. Je to jako když si chceš na chatě zatopit a máš dřevo vedle chalupy. Sice může být zdrojem tepla, ale dokud jej nedostaneš do kamen, tak se nezahřeješ. Tím dřevem jsou mastné kyseliny a carnitin je pomáhá přenášet tam, kde se z nich stane energie. Navíc, při nedostatku carnitinu můžeš mít například svalové slabosti a spoustu jiných ne zrovna příjemných patálií.

Garcínie kambodžská pomáhá regulovat tvoji váhu

Garcinie (správně garcínie kambodžská) ovlivňuje tvoji chuť k jídlu a zároveň reguluje tvojí váhu. Jak to dělá? Blokuje enzym, který se jmenuje citrát lyáza. Pro tvoje tělo je tedy mnohem těžší nějaký tuk vytvořit. Současně snižuje chuť k jídlu. K tomu dochází jednak zvýšenou nabídkou volných mastných kyselin a rovněž stabilizací hladiny krevního cukru. Za to můžeme poděkovat v garcínii obsažené kyselině hydroxycitronové.Ta je zvýšenou nabídkou mastných kyselin předávána z krevního oběhu do srdce a kosterního svalstva, kde dochází k jejich k oxidaci. Proto je vhodné kombinovat její užívání s carnitinem, který je pomáhá organismu lépe zpracovat. A právě tuhle kombinaci najdeš ve Skinny girls spalovači tuků PURE.

Glukomannan proti pocitu hladu

Glukomannan je pro tělo nestravitelnou látkou, takže ti nedodává žádné živiny, cukry a tuky, ale zajišťuje to, že nebudeš mít pocit hladu. Je opět čistě přírodní.

Součástí Skinny girls spalovače tuků PURE je také vitamin B3. Říká se mu také „niacin“ a  pomáhá získávat energii z přijaté potravy, protože ovlivňuje činnost enzymů a umožňuje jim plnit svou funkci. Navíc působí jako antioxidant.

Nová generace spalovačů tuků

Jak vidíš, Skinny girls spalovač tuků PURE je vymazlený do posledního detailu. Funguje skvěle proto, že jednotlivé složky do sebe zapadají a doplňují se jako stavebnice. Spalovač tuků PURE je spalovačem nové generace, který zohledňuje nejnovější trendy a výzkumy v oblasti redukce tuků.

Skinny girls spalovač tuků FIRE také obsahuje kajenský pepř, glukomannan a carnitin, ale v jiném množství. Oproti spalovači tuků PURE obsahuje jako stimulant kofein. Navíc jako doplňující složky jsou obsaženy synefrin, taurin a koenzym Q10.

Kofein je nejrozšířenější stimulant na světě. Ve velkém množství a pravidelně užívaný se stává drogou. Ale to ti u nás nehrozí.  Kofein je zde proto, že stimuluje uvolňování tuků do krve. Tuky se tak stanou hlavním zdrojem energie místo obvyklých sacharidů.

Synefrin mobilizuje tukové zásoby a zvyšuje produkci tepla, čímž je spaluje. Zrychluje metabolismus, což souvisí právě se zvýšeným spalováním energie (kalorií). Podporuje mechanismus vedoucí k redukci tělesné hmotnosti. Jak? Odbourávání tuků, zvyšování energetického výdeje a eliminaci nadbytečné vody v organizmu. A to všechno aniž by měl negativní vliv na srdeční činnost či krevní tlak! Na webu celostnimedicina.cz se můžete dočíst, že „Do dnešní doby bylo provedeno několik výzkumů, které dokazují, že potravinové doplňky obsahující synefrin opravdu pomáhají spalovat tuk“. Tak vidíš, že si nevymýšlíme!:-)

Taurin je třešinkou na dortu, dokazující, že jsme se při vývoji spalovačů tuků zabývaly každým detailem. Reguluje hladinu tekutin ve svalech. Působí anabolicky, podporuje, zvětšuje a dává svalu sílu, ale bez snižování hladiny krevního cukru. A neboj, není to anabolický steroid :-)

Je důležitý při snižování hladiny kyseliny mléčné. To je pro tebe důležité při intenzivním tréninku. Zároveň zvyšuje objem svalových buněk a pomáhá udržovat rovnováhu minerálů, a tedy potlačovat riziko svalových křečí. Taurin je 50% volných aminokyselin srdce. Má tedy pozitivní vliv na krevní tlak a srdeční svalovinu.

Coenzym Q10 zde není pro hubnutí. Je pro holky důležitý pro celkové zdraví.

Skinny girls spalovač tuků FIRE je tedy trendy spalovač tuků pro holky, které chtějí ještě větší výkon od svého spalovače.

Tak, teď už víš, proč nás holky chválí za naše spalovače tuků PURE a FIRE. A co je hlavní, proč jsou opravdu účinné a vymazlené do posledního detailu. A že když budeš sledovat naše cvičební videa na hubnutí, cvičit podle nich a používat naše spalovače tuků PURE a FIRE, tak budou všichni chválit tebe, jak skvěle vypadáš. A ty se budeš cítit skvěle!

Tvoje holky ze SKINNY GIRLS:-))

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptetak.cz