Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Svátky tukových polštářků jsou tady

Ahoj,

rok se s rokem sešel a už je to zase tady. Města se rozzáří vánoční výzdobou, děti vyhlížejí Ježíška a všude voní svařák. Ano, Vánoce i letos dorazily.

Pro mnohé je to nejkrásnější část roku, kterou trávíme ve společnosti našich nejbližších, trochu si odpočineme od strastí všedních dní a ten svět nám připadá tak nějak hezčí. No zkrátka, Vánoce má snad každý rád. A víš, kdo je taky miluje? Tvoje tukové polštáře – tohle je totiž přesně ta část roku, během které se jim náramně daří zvětšovat svůj objem. A proto ti spěcháme na pomoc my, parta ze Skinny girls, abychom ti zavčasu poradili se všemi nástrahami, které na tebe zase čekají za každým rohem.

Vanilkové rohlíčky, laskonky, vosí hnízda...

Ach ano, to je přesně ta správná vůně Vánoc, když se ta vanilka, máslo a rum rozvoní všude po kuchyni. Všichni občas hřešíme a nebudeme tě nějak moc moralizovat, ať se tomu máslu vyhneš, vždyť je to jenom jednou za rok. Ale pokud přece jenom nechceš nic ponechat náhodě, mrkni k nám do blogu na zdravé recepty – najdeš tam vanilkové rohlíčky a skořicové kuličky, za které ti tvoje postava po Vánocích poděkuje. Každopádně, ať se pustíš do jakéhokoliv pečení, zkus experimentovat s tukem a cukrem – místo hromady másla a sádla, které do vánočních pokrmů tradičně přidáváme, můžeš sáhnout třeba po kokosovém oleji, který každé cukroví navíc nádherně provoní. A místo cukru ti ve spoustě případů poslouží třeba naše máslíčko FAME nebo čekankový sirup.

vanilkove-rohlicky

My v Čechách jíme na Vánoce rybu se salátem...

Tak schválně, použila jsi někdy v zahraničí tuhle větu? Cizinci tě museli obdivovat, protože ryba se salátem, to je prostě úplný učebnicový příklad zdravého a netučného jídla – bohužel naše vánoční tradice ji značně upgradovaly poctivým smažením v trojobalu a pořádnou dávkou majonézy. Pokud letos budeš chtít držet kalorický příjem alespoň trochu na uzdě, poohlédni se po zdravější úpravě ryby i salátu, třeba podle našeho receptu na štědrovečerního lososa.

losos

Po Vánocích je taky den ????

Tohle ti asi budeme opakovat každý rok. Když se to letos trochu zvrhne a ty vyluxuješ plech rohlíčků už týden před Štědrým dnem a na Boží hod si přidáš tu babiččinu husu – moc se tím netrap. Vánoce jsou hlavně svátky klidu a míru a jako takové bychom si je měli hlavně užít, bez nějakých velkých výčitek svědomí. A až Vánoce skončí, poctivě se do toho zase vrhneme všichni společně, na našem YouTube kanále najdeš spoustu videí, které ti pomohou se rychle a efektivně dostat do formy.

A nezapomeň napsat Ježíškovi

Aby ti ten návrat do formy po Vánocích šel jedna báseň, nezapomeň si k ruce vzít některý z našich prověřených pomocníků. Pokud si o ně napíšeš Ježíškovi (nebo budeš chtít třeba sama potěšit ségru, kámošku nebo mamku), na e-shopu je máme rovnou tematicky poskládané do balíčků TVARUJI, HUBNU, CHCI BÝT FIT přesně podle toho, co tvoje postava aktuálně potřebuje.

Holky, užijte si krásné svátky, vstupte do nového roku tou pravou nohou a budeme se číst zase v lednu.

Veselé Vánoce!01-ikona