Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Tipy na valentýnské dárky

Ahoj, 01-ikona

Den Sv. Valentýna, nebo také svatý Valentýn! Starší generace (nikoli staré) nebyly na tento svátek zvyklé. Pamatují si spíše MDŽ, s ním spojují kytici 3 karafiátů a alkoholové dýchánky, ze kterých se zejména pánové vraceli výrazně unaveni, neboť patřičně slavili svátek všech žen. MDŽ bylo v devadesátých letech postupně nahrazeno svatým Valentýnem, tedy svátkem zamilovaných. Valentýn se uchytil, i přes občasnou snahu o odpor ze strany mužů, napříč veškerou populací. Přiznejme si, že se o to především ženy a dívky velmi snažily. Ano, výrazně tomu napomohlo to, že Sv. Valentýn se jako svátek stal významně komerčně podporovaným ze strany obchodníků všeho druhu. No, ovšem ženám to vadilo a vadí pramálo. Vždyť je to šance pár týdnů po Vánocích dostat nějaký ten dárek od svého milého. Nemusí to být zrovna zájezd na Maledivy, nebo zlatý náhrdelník.

Svatý Valentýn - kde se vzal?

Občas slýcháme hudrování, že to je přece „ten importovaný americký svátek“, který likviduje naše krásné zvyky, třeba právě MDŽ :-). Není to ovšem pravda. Sv. Valentýn je svátek anglosaský, tedy evropský.  Zajímavé je, že není mnoho důkazů o tom, že by Sv. Valentýn kdy žil a již vůbec nevíme, kde se vlastně tento svátek vzal. Mnoho současných legend o Svatém Valentýnovi vzniklo ve 14. století v Anglii, když Geoffrey Chaucer a kruh jeho blízkých poprvé začali asociovat 14. únor s romantickou láskou.

K Valentýnu se váže celá řada zvyků, které pomalu pronikají i do českého prostředí. Jedná se především o společnou oslavu svátku zamilovanými páry, darování valentýnských přáníček – vyznání lásky (tzv. valentýnky) nebo uzamykání zámečků lásky, které ovšem původně s Valentýnem vůbec nesouvisí. Není však bez zajímavosti, že právě období Valentýna každoročně zvedá poptávku po visacích zámcích, na což reagují také výrobci, kteří nabízí visací zámečky s valentýnskými motivy.

Tipy na valentýnské dárky

I když je uzamykání zámečků romantické, přiznejme si, že si umíme představit mnohem užitečnější dárky, kterými by nás náš partner mohl a měl obdarovat na důkaz jeho nehynoucí lásky k nám. Zcela bez rozmýšlení nás napadá Collagen s příchutí lesní jahody a nějaký ten specializovaný vitamín, třeba na vlasy, kůži a nehty. Vždyť mu (partnerovi) přece záleží na tom, abychom měly stále krásné vlasy a aby naše pokožka byla stále pružná a hebká! A to je s přibývajícím věkem docela fuška! Někdy máme pocit, že bychom musely být naložené v krémech a olejích několik hodin každý den. Jenže nemusíme. Právě proto, že každý den zajistíme pravidelný přísun Collagenu. A je utrum s vypadáváním vlasů a lámáním nehtů. I pokožka je výrazně lepší.

Ovšem jestli našim partnerům na nás opravdu záleží, tak máme ještě mnohem lepší tip na dárek ke Sv. Valentýnu. Přivedl nás na něj rozhovor jednoho mladého páru v MHD. Oba okolo 30 let. Mladý muž se zahleděl na svoji partnerku, chvilku ji pozoroval a pak pronesl hlasitě to éteru: „Jani, musím ti něco říci.“ „Tak povídej, zlato“, odvětila mladá žena předpokládajíc, že se dozví něco jako „miluji tě“, nebo „moc ti to sluší“. „Koukám, že se ti na čele dělají dvě vrásky, Jani.  To víš, už ti není osmnáct.“ Sdělil celému autobusu její partner. Od té chvíle se již usmíval jenom on. Takže, milánkové, manželé, partneři. My, ženy, budeme rády pečovat o to, abychom neměly vrásky, abychom potlačily projevy stárnutí pokožky na obličeji a těle. A na Sv. Valentýna máte skvělou možnost nám s tím pomoci a zakoupit nám kvalitní, přírodní, fungující, léčivou kosmetiku! Ona péče o pleť, má-li být realizována prostřednictvím opravdu kvalitní a opravdu účinné kosmetiky, není zrovna laciná záležitost. Ale rády poradíme, že lze zakoupit výhodné balíčky. Vy, chlapi, ušetříte a my, ženy, dostaneme více! Neobejdeme se bez Anti-aging masky, Anti-aging balzamu (to vše pro péči o obličej) a přiznejme si, že nejenom nepohrdneme, nýbrž nemůžeme být bez Cellulite care, tedy oleje proti celulitidě. Chceme být krásné ze všech stran. Maska, balzám i olej proti celulitidě jsou zkrátka pro nás nezbytní pomocníci.

tipy-na-valentynske-darky

 Myslíme i na muže

Samozřejmě, že i my milujeme své protějšky. A kromě toho, že jim uvaříme skvělý oběd, nebo večeři (ty šťastnější z nás nebudou muset vařit nic, protože partner nejenom koupí anti-aging masku, balzám, nebo nějaký zvýhodněný balíček, nýbrž také uvaří), budeme myslet také na požitky, které následují po dobrém obědě, nebo večeři. Ale no tak...... Máme na mysli kávu a něco sladkého na zub. Většina chlapů má ráda po jídle něco sladkého. A my máme tip na něco výjimečného. Na něco, co opravdu nenajdeš nikde jinde, než u Skinny girls. Slaný karamel s boby Tonka! Karamel, ručně vyrobený, smíchaný s mléčnou čokoládou Michel Cluizel z Francie! K tomu Espresso premium collection prémiovou zrnkovou kávu, kterou si zamiluješ! Není kyselá, je silná a vysokohorská Arabika El Salvador svým výrazným aroma dodává směsi nevšední ovocný tón. Obaly kávy a Slaného karamelu s boby Tonka jsou moderní, čistě bílé s černým textem. Ideální jako dárek pro muže. Top kvalita surovin, ruční výroba, dokonalý design, podtrhující individualitu a především skvělá chuť, originalita, výjimečnost. To vše muži milují. 

Přiznejme si, že víme dobře, co mají naši partneři rádi a věřte, že Slaným karamelem s boby Tonka v balíčku s kávou Espresso premium collection uděláte opravdu radost. Jedinou vaší starostí bude to, že jedna sklenička slaného karamelu vašemu milému opravdu nebude stačit!

A holky, je to myslíme dobrá kombinace, že? Miláček se dobře nají, napije, odpočine u kávičky a slaného karamelu a my? My budeme mít skvělou léčivou a účinnou přírodní kosmetiku na další 3 měsíce. Druhým dárkem pro našeho milého bude to, že budeme vypadat stále krásně mladé. Pokud netrváte na překvapení, můžete vše nakoupit najednou. Výhodné kosmetické balíčky, vitamíny, kávu, mlsání, nyní se slevou 20%. A pokud objednáte do 9.2.2023, garantujeme doručení právě včas.

Stačí zadat slevový kód LASKA, nebo LASKASK (na Slovensku).

 Tvé SKINNY GIRLS01-ikona