Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Nový desing našeho kolagenového nápoje

Nový desing našeho kolagenového nápoje

 

Již čtvrtým rokem dodáváme našim zákazníkům, především však zákaznicím, náš skvělý Kolagen s příchutí lesní jahody s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C. A již čtvrtým rokem patří náš kolagen mezi nejprodávanější na trhu. Proč? Je to proto, že kvalitou použitých surovin patří mezi špičku na trhu. Je to proto, že každé ze surovin obsahuje právě tolik, aby každá z ingrediencí byla účinná a náš produkt skutečně fungoval. A je to proto, že za tu dobu zákaznice zjistily, že opravdu, ale opravdu funguje. Neslibujeme hory, doly, nesrovnáváme se s jinými. Nepotřebujeme to. Vy nejlépe víte, že náš Kolagen s příchutí lesní jahody prostě funguje.  

 IMG_3244

Nový design

Máme pro tebe nyní novinku, vlastně takovou malou změnu. Náš kolagen nyní najdeš na e-shopu v novém balení. V bílé dóze, která obsahuje měsíční dávku kolagenu s příchutí lesní jahody s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C a odměrku na jednu dávku. Je to tedy jiné balení, samotný produkt zůstal nezměněn. Má stále stejnou recepturu, suroviny, složení. Jenom není v hliníkových sáčcích a ty v papírové krabičce, nýbrž v plastové dóze. Ptáte se proč? Prvním důvodem je potřeba zrušit hliníkové sáčky. Ať se nám to líbí, či nikoli, jejich používání bylo extrémně neekologické. Dózy jsou z recyklovatelného plastu. Druhým důvodem je to, že jsme na trh jako první nejenom v České republice, uvedli kolagen pro muže. Ten je v černé dóze, opět s odměrkou. A bylo pro nás důležité, aby oba kolageny byly v totožném balení, odlišném pouze barvou.  O pánském kolagenu, novince na trhu, si povíme více příště. Tato novinka nás posunula mezi opravdu významné výrobce. Proto si zaslouží samostatný článek.

IMG_3300 

 

Ještě nějakou dobu však potkáš na e-shopu jak novou, tak původní variantu kolagenu pro ženy a to do vyprodání zásob původního balení.

Když už si povídáme o kolagenu

Víš přesně, proč je opravdu dobré jej pravidelně užívat? Nebo proč by jej měli pánové svým partnerkám kupovat? Že je prospěšný? Jistě. Kolagen je skutečně nejenom prospěšný, ale také nezbytný. Je to bílkovina, která je obsažena jako hlavní složka v chrupavkách, šlachách, vazivu, nehtech, ale hlavně v kůži. Je zodpovědná za jejich elasticitu a fyziologické vlastnosti. Již sám název „kolagen“ napovídá, o co jde. Pochází z řečtiny, ze slova kolla (ne, nemá nic společného s coca colou:-)) a v překladu znamená klíh. Ten se vyráběl v minulosti právě z kůží a kostí zvířat.

„Výborně, když mám kolagen v těle, tak proč jej doplňovat? Tělo si jej přeci vytvoří podle potřeby, že?“. Ne, nevytvoří, nebo jej nevytvoří dost. Proč? Záleží na tom, kolik ti je let. Pokud méně než 25, tak tvé tělo produkuje kolagenu dostatek. Pokud ti je více než 25, tak máme pro tebe špatnou zprávu – produkce kolagenu ve tvém těle se výrazně dramaticky snižuje s každým rokem. No, a pokud je ti okolo 40ti let, tak máš jistotu, že již žádný vlastní kolagen neprodukuješ. A co to vlastně pro tebe znamená? Výsledkem je, že od zhruba 25 roku věku nám postupně množství kolagenu v těle ubývá. To má vliv na elasticitu pokožky (tvoří se vrásky), nehtů (ty potvory jsou méně pružné a postupně se více lámou, samozřejmě ty naše, nikoli umělé), stejně tak se stávají méně pružnými naše vlasy a co hůře, stejný vliv má úbytek kolagenu také na chrupavky, kterými jsou obaleny naše klouby a na šlachy. Klouby a šlachy ztrácejí pružnost a tak dříve, nebo později, začneme mít problémy při pohybu.

Zásadní problém je v tom, že až tyto projevy začnou být výrazné, to znamená, až zjistíš, že tomu tak je, bude relativně pozdě na doplnění chybějícího kolagenu. Chrupavka není houba. Chceš-li předejít důsledkům, nebo zmírnit postup úbytku kolagenu, je rozhodně na místě začít včas a doplňovat kolagen do svého těla již v době, kdy tvé tělo již jeho produkci omezuje. Víme, že to je nespravedlivé. V 25 letech jsme mladí, krásní, na začátku své kariéry, máme celý život před sebou a teď se tady dozvídáme, že je na čase začít něco dělat pro omezení projevů stárnutí?

Ono je totiž mnohem snazší projevy úbytku kolagenu v těle a stárnutí eliminovat předem, než to nechat být a doufat, že to půjde zpětně nějak napravit. Tak co s tím? Inu, pomůžeme si sami. Zkrátka do těla musíš ten "problematický" kolagen dostat. Výhodou je, že to nebolí, protože jej prostě jenom vypiješ ve formě rozpustného prášku.

 IMG_3312

Jistě, můžeš jej doplňovat také prostřednictvím konzumace masa. Hodně je ho obsaženo například ve vepřových kůžích, nebo v hovězím mase (například v kližce). Jenže to není pro většinu z nás to pravé a hlavně – naše tělesné schránky jsou tak trochu proti, protože takto získaný kolagen neumí efektivně využít. Zkrátka, i když mu jej takto dodáš, jenom málo ze  získaného kolagenu tělo využije.

A ještě jedna drobnost. Náš kolagen obsahuje přesně takovou denní dávku rybího kolagenu, jakou je tělo schopno bezezbytku zužitkovat. Proč nedáváme kolagenu víc? Třeba 5000 mg, 12000mg? Protože by výsledkem bylo jenom zvýšení jeho ceny. Tělo prostě víc, než 3300 mg nespotřebuje a vše navíc z těla odejde jako odpad. Dáváme ti přesně tolik, kolik je užitečné. A jsme rádi, že se tento náš korektní  přístup vůči zákazníkům vyplácí.

 

Pohodové vyhlížení jara plné dobré nálady a pozitivního myšlení přeje

INSPYRE