Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Dovolená a jak na ní nepřibrat

Ahoj, 

a je to tady. Léto, dovolená, hory, moře, cyklistika, prázdniny dětí (bohužel jsou delší, než naše dovolená), voda, plavání, ale také ovocné knedlíky, pravidelné vaření pro děti, válení na pláži. Zkrátka čas plný her, radovánek, výletů a letních aktivit.

Dovolená je také čas, kdy předvedeme v plné kráse (chtě, nechtě) také svá těla a tedy výsledek našich předsevzetí a hubnoucích aktivit, které jsme zahájili na jaře  každoročním zvoláním „hubneme do plavek“. Někomu se to podařilo, někomu méně, někomu vůbec a jsou tací, kterým je to ale úplně šumák. Také pozoruješ zajímavý a ne zcela vítaný efekt léta? Přibíráme víc, než v zimě. A není to věkem, ani nemáme rozbitou váhu. V čem je tedy problém? Vždyť chodíme více ven, jezdíme na kole nebo běháme po horách, plaveme, prostě máme více aktivit, než v zimě.

Ovocné knedlíky jsou prevít. Stravování na dovolených, to je téma samo pro sebe. Rozhodně v restauracích nepojídáme zdravou stravu, zmrzlinu konzumujeme prakticky každý den (no nedejte si, když ji děti vyžadují) a po trase na kole si dáme s radostí pivečko, což v průběhu roku rozhodně většinou neděláme. K tomu ovšem také pečeme ovocné koláče s odůvodněním, že ovoce je jenom chvilku a je škoda toho nevyužít. To, že nejen mají děti více pohybu je moc hezké, ale to v redukci naší váhy moc nepomáhá. Čokoláda v létě tolik neletí, ale nanuk nebo švestkové knedlíky, to je jiná:-)

 

Zkusme se letos držet trochu zkrátka a nepřibrat ani kilo. A při tom si nedělat ze života peklo, tedy nadále si užívat letních radovánek, lenošení, meruňkových knedlíků a borůvkového koláče:-) A protože do posilovny v současných teplotních rekordech určitě nezamíříme a opravdu hodně se rozmýšlíme i nad několika rychlými kroky, třeba pomůže pár osvědčených rad, u kterých se nenadřeme. Glukomannan před každým jídlem dostatečně zapitý tekutinou hezky nabobtná v žaludku a světe div se, sníme méně knedlíků a máme mnohem menší chutě i spotřebu jídla obecně. A při tom se necítíme ošizeni, protože prostě nemáme na lákadla chuť. Ideální záležitost.

 A protože nejenom Glukomannan vyžaduje hodně vody, nýbrž i náš organizmus zejména v létě požaduje doplňování značného množství tekutin (a ne, pivo není to pravé ořechové, i když obsahuje vitamín D a pro někoho je náhražkou chleba), pravidelně každý den si udělej kotel Čaje na podporu hubnutí, vychlaď jej a přidej limetku a pár lístků máty. Nejenom že vážně moc dobře chutná, ale navíc prostě funguje. A rozhodně získáš více tekutin, než bys za stejnou cenu nakoupila piva, limonády apod.:-)

Glukomannan-500-500

A pokud jsi sportovní fanda a ani vysoké teploty tě od pohybu neodradí? Spalovače nepatří jen do posilovny nebo na trénink. Klidně si ho dej třeba i před tůrou, procházkou nebo návštěvou aquaparku.  

Víš co je fajn? Nekaž si  léto tím, že si nedáš zmrzlinu, borůvkový koláč, nebo po dětech nedorazíš jejich oblíbené hranolky a smažák (brr, v průběhu roku tohle doma opravdu nevaříme). A netrap se tím, zda jsi v plavkách dost atraktivní, nebo máš být raději ponořená ve vodě po krk. Léto si prostě užívej, stejně jako si  užívej dětí a ty šťastnější si přiznejte, že si chcete užívat i dobu, kdy děti budou hlídat babičky.:-) Zkrátka, léto je fajn a nenech si jej kazit. Ale taky  nepřekonávej váhové limity a pak se je zase nesnaž zuřivě shazovat. Takže: pokud jsi na tom stejně, je to jednoduché. Více pohybu, méně sladkostí, hranolek, pizzy, koláčů a ovocných knedlíků, méně piva a limonád. Méně, nikoli vůbec. Jenom k nim přidej Glukomannan asi půl hodiny před každým jídlem, hodně jej zapíjej nejlépe čajem na podporu hubnutí (hezky vychlazeným, s limetkou a mátou). A uvidíš, že budeš v pohodě. A můžeš si dát i něco sladkého na léčbu nervové soustavy, pokud se ti zdá, že se z tebe děti snaží udělat trosku.:-) 

Tak krásné léto, užívej sluníčko, vodu a život vůbec.  

 Tvé SKINNY GIRLS