Skinnygirls.cz se změnilo na Inspyre.cz 🔥 Rozšiřujeme sortiment i okruh zákazníků a Skinny girls nám již bylo malé. Pořád tu s Tebou je i bude náš původní tým a všichni se již moc těšíme! Tohle byl jen první krok, intenzivně pracujeme na novinkách! Ivana, Žaneta a Pavel

Léto - grilování, zelenina a ovoce

 

Léto = grilování, zelenina a ovoce 

Konečně je to tady. Léto, sluníčko, voda, plavky, dovolená….. Úspěšně jsme se dostali do formy, která nám umožňuje nošení plavek, kraťasů, či krátkých sukní bez nutnosti zadržovat dech po dobu, kterou by nám záviděl kdejaký freediver. Většina z nás na začátku léta jásá, že odpadají knedlíky, omáčky či bramborové saláty a nastává období konzumace masa, zeleniny, ryb, prostě období grilování.

Milujeme grilování hned z několika důvodů. Ženy nemusí vařit, protože ve většině případů je grilování doména mužů. K masu jíme výhradně zeleninu ( grilovanou nebo syrovou), fazolky se slaninkou, dušené houby a podobně. Když se dobře najíme, náš organizmus tyto kombinace tráví zcela spolehlivě a nemáme bříško plné jako vlk, což se nám v zimním období mnohdy stává po konzumaci omáček a knedlíků :-). Grilujeme hovězí, vepřové, ryby a občas hřešíme i klobáskou. Zkrátka idyla.

Ne, nemusíš se cpát masem za každou cenu. Máme v rodině profesionálního sportovce a ten přestal asi před 3 roky z ničeho nic zcela konzumovat maso. Na gril dává různé vegetariánské produkty včetně vegetariánských hamburgerů a světe div se, je naprosto spokojený. Cítí se lépe, než kdykoli v minulosti a i tato strava mu dává dostatek energie pro vrcholové sportovní výkony. Zkus změnu stravy, nemusíš se stát nutně vegetariánem, ale můžeš zjistit, že taková změna může upravit tvůj metabolizmus až nečekaně pozitivně. Pro každého to není, ale když nezkusíš, nevíš.:-)

Když připočítáme k letnímu zdravému stravování dostatek aktivního pohybu na kolech, pěších aktivitách, plavání či běhu, dalo by se léto považovat za ideální období pro udržování postavy, zdravého stravování a redukce váhy pro ty z nás, kteří to nestihli na jaře. Jenže ouha. Léto je plné záludností a neodolatelných lákadel. Ne, nemyslíme teď na žádné letní lásky, zahradní párty a alkoholové dýchánky.

Máme na mysli ovoce. Proč ovoce? Nevíme, jak to máte doma vy, ale ovoce má tu vlastnost, že se dá jíst nejenom ve stavu syrovém, ale také ve formě ovocných knedlíků a je vhodnou surovinou na pečení. A příroda nám je dávkuje postupně. Nejdříve jahody, pak meruňky, švestky.. Ano, jsou i takové plody přírody, které se do pečení nehodí, třeba meloun :-). Jenže takové meruňkové nebo jahodové knedlíky…. :-). Nebo borůvkový koláč. Ani cuketová buchta a tvrzení, že je těsto skoro samá zelenina, nás nezachrání. Máme pokračovat? Začínáme péct v červenci s tím, že jahody jsou jenom pár týdnů v roce. To samé pak na konci července tvrdíme o meruňkách a průběžně o borůvkách a teď, na začátku srpna, se vrháme na švestkové knedlíky a koláče.

Připadá ti to jako úchylka, nebo máš stejně nutkavou touhu ovoce takto zpracovávat? Ne ne, to není úchylka:-).  Většina z nás má prostě ráda sladké a drobné hříchy ve formě sladkého k životu prostě patří. A pozor: skutečnost, že se snažíš vše napravit zkonzumováním čerstvě utržené salátové okurky, to prostě nezachrání:-).  

leto-grilovani

Prostě nejen léto, celý rok je plný lákadel. Přece ale nebudeš celý rok trpět odříkáním a dělat si z života peklo. K tomu, že hřešíš zmrzlinou, pečením či čokoládou, přidej jako vyvážení fyzickou aktivitu (kolo, běh či rychlou chůzi). Nebo si můžeš zacvičit a protáhnout se ráno doma. A sáhni po osvědčených pomocnících. Skvělá je kombinace čaje na podporu hubnutí spolu se spalovačem PURE (zrychlí metabolismus, dodá energii a pomůže ti s odvodněním).

Víš, co ještě moc pomáhá? Když máš upečeno, dej si hodinku před jídlem Glukomannan a vydatně ho zapij. Zaplní žaludek a ty se pak nevrhneš na koláč jako medvěd po zimním spánku. Zkrátka nenásilně eliminuj chutě zaplněním žaludku dostatkem tekutin a Glukomannanem a zrychluj metabolizmus Čajem na podporu hubnutí. A na noc zobni každý den Night Fat Burn s MOROSIL®.

Na tom všem je prima to, že se jedná pouze o přírodní produkty, bez chemie. Počínaje masem na grilu a konče nočním spalovačem Night Fat Burn.

Léto si musíme užít. Pokud se necháš lákat s mírou, přidáš pohyb (venku, ne po Hypermarketu) a pomůžeš si zdravými pomocníky (Čaj na podporu hubnutí, Glukomannan, Night Fat Burn, PURE, nebo FIRE), tak se z léta stane ráj, ve kterém si můžeš užít od všeho trošku tak velkou, že neublíží a potěší ducha i tělo:-). Co všechno si pod tím představíš, necháme jenom na tobě. Užívej všeho s rozumem a pamatuj: bez pohybu ti nepomůže nikdo a nic. A Fastfood si dej na seznam zakázaných míst.    

 

Tak krásné léto, užívej sluníčko, vodu, grilování a život vůbec.  

Tvé SKINNY GIRLS